Peter Olsen
14. september 2018 kl. 16:52
…og nu videre til 1/4 finalen.

LSF U13 er klar til kvartfinalen i pokalturneringen.

I kampen mellem AB og LSF U13 var der lagt op til en revanche kamp for vores drenge. De tabte dsv ( lidt uretfærdigt - hvis der er noget som hedder det i fodbold) 2-1 i turneringen til AB i forrige weekend.
Hvor vi i LSF er dybt afhængige og dygtige til af at udvikle vores egne spillere - både til eget niveau - men også videre til licensklubberne -kan man sige det modsatte om AB. De har sommeren over hentet 14 spillere udefra!

Drengene var super motiveret idag - og som vanen tro ligger vi et mega højt og aggressivt pres.
Det var også LSF som var mest på bolden - men AB viste dog dygtighed i deres omstillinger.
Det var også - på sådan en at AB desværre bragte sig foran 0-1.

Puha - vi har virkelig brug for sejr idag - både fordi drengene arbejder utrolig hårdt til træning - men også fordi vi dsv - på trods af 3 gode indsatser i turneringen - har tabt vores turneringskampe.
Så en sejr idag - er vigtig for at blive ved med at kunne holde fokus på vinderkulturen omkring holdet.

Drengene rystede dog denne start af sig. Vi satte os på det meste af spillet. Vores pres fungerede og vi havde flere halve chancer - ved at vinde 2. bolde og komme i overtal i omstillingerne. Det var også ved en erobring - at vi scorede til 1-1. Et skud udefra som - der blev halvklaret og vi var hurtig over den.

Små justeringer i pausen. Vi ville gerne have vores back’ mere med - gerne når vi havde vendt den fra den anden side fra. Her kunne vi enten skabe en - en mod en - eller inviterer til - et to - spil.
I vores højre side var der især plads til det.

AB kommer aggressivt ud til 2. halvleg og sætter os under pres de første 5 minutter. Dette håndterer drengene super fint.
Herefter sætter vi os på spillet vinder alle 2. bolde og afviser alle 1 mod 1 defensive aktioner.
Igen scorer vi på en situation - hvor vi samler 2. bolden op. En mand bliver - af driblet og herefter
bliver bolden hugget op i hjørnet - et torden hug - som er sparket meget tørt ind. 3-1 målet faldet ved godt spil og en bold indenom deres forsvarer i dybden til vores kant - som på 1. touch skærer ind i banen og på fineste Laudrup style - et to dribler forbi den sidste forsvarer - men bliver her fældet i feltet. Straffe og selvom der er en uskreven lov - om ikke at tage et straffe der er begået mod en selv - faldt den ikke idag😊
Den blev sikkert sat ind og vi kunne begynde at række frem imod kvartfinalen.
AB forsøger desperat - at komme tilbage i kampen men drengene lukker fuldstændig af - vi vinder fortjent 3-1.

Stort tillykke til drengene - og vi kan helt sikkert bruge denne sejr - til at give drengene en tro på - at de kan spille med de aller dygtigste hold på Sjælland.