Menu

Pandaholdet starter op igen 9. april

image
Trænerteamet - Ditte & Jeanette
31. marts 2022 kl. 21:10
Opstart 9/4-2022 – alle lørdage kl. 9.15 ved opvisningsbanen. Evt. aflysninger, så skal du følge med på facebookgruppen pandabold 2-4 årige

Kære Pandabold-forældre

Pandabold starter snart op igen og vi starter ude på opvisningsbanen på græs lørdag den 9. april. Lige nu viser vejret godt nok ikke forår, men mon ikke græsset bliver klar. Hold derfor øje med facebook <Pandabold 2-4 årige> hvor vi vil give besked om evt. aflysninger og lign.

Vi er i skrivende stund 64 tilmeldte børn på pandabold – det er bare så fedt at så mange har lyst til at være en del af pandabold.

Håndbold (LSH) har meddelt os at de ønsker at blive delt op efter påske. Det skal ikke være nogen hemmelighed at LSF havde ønsket at vi kunne fortsætte vores gode samarbejde fremadrettet på tværs af 2 klubber, men sådan skulle det ikke være. I kan læse mere om LSH’s planer på deres hjemmeside.

LSF og pandabold vil fortsætte som vi har gjort hele tiden. En masse leg med bold, fokus på motorik og så får vi naturligvis igen besøg af vores søde Panda, en gang i mellem og hilser på de søde børn.

Pandabold hedder som udgangspunkt 2-4 år, og det er tanken at børnene skal flytte op til U6 fodbold årgangen. Men det skal være når børnene er klar og parate til fodboldtræning uden mor/far i hånden. Derfor er det helt ok at blive på Pandabold når man er 5+. Det taler vi naturligvis. Man betaler kontingent for 6 måneder ad gangen i LSF, og der kan ske meget med børnene på et halvt år i forhold til at være parat til at skifte.

Pandabold består af en sjov fælles opvarmning med musik og leg med bold og derefter bliver børn og forældrene delt ud på stationer, hvor barnet leger med sin far/mor. Det vigtigste er, at børnene har det sjovt, så hvis de heller vil gå og lege med en bold med mor og/eller far er det også fint.

Vi starter som sagt op den 9/4 og mødetiden er kl. 9.15 ude ved opvisningsbanen. Gå op igennem Cafeen, ud på terrassen, ned af trappen til venstre og til højre op igennem spillertunnelen. Trænerne er klar med en plan for stationerne, men det forventes at I hjælper med at bære materialer ud på stationerne, så vi kan være klar til træning kl. 9.30. kl. ca. 10.30 (eller lidt før) rydder vi op i fællesskab. Det plejer at gå super godt, og alle er søde til at hjælpe til.

Når vi når til efterårsferien og det bliver tid til at rykke inden for igen, vender vi tilbage med tidspunkt og sted. Det er muligt vi rykker pandabold til en hverdag, for at få banetid inden for. Men mere om det senere.

Der er nye flotte røde t-shirts på vej til vores spillere. Så har man betalt kontingent til pandabold har man en t-shirt til gode.

For nye medlemmer er man velkommen til at prøve fodbold ca. 3 gange før man melder sig ind for at se om det er noget.

Kontingentet for pandabold er 250 kr. halv årigt.  https://www.lsf.dk/bliv-medlem-kontingent/indmeldelse/#

Vi glæder os til at se jer og alle jeres dejlige børn.

Med venlig hilsen

Træner teamet

Ditte & Jeanette

Luk