Menu

Pigehold skaber fællesskab både på og udenfor banen

image Fodboldgolf i Kildedal
Katrine Søberg Grib
01. oktober 2022 kl. 08:33
Det er vores ambition at skabe det bedst mulige tilbud til flest mulige piger.

Pigehold skaber fællesskab både på og udenfor banen

Vi har fra årgang 2008, 2009 og 2010 tidligere her på hjemmesiden kunne berette, at flere af vores helt dygtige piger har taget springet videre til vores samarbejdsklub FCN. Og der er ingen tvivl om, at vi på vores årgang har et fantastisk træningsmiljø, der kan udvikle dygtige fodboldspillere. I alt har syv piger taget springet til omkringliggende licensklubber siden sidste sæson.

Samtidig er det lykkedes for os at få spillertilgang fra andre klubber i kommunen, hvorfor holdet i dag er lige så stort som inden sommerferien.

Men, hvordan er det lykkedes at være et breddehold med plads til ambitioner? 

Vi har prioriteret at have et tilbud, der kan favne bredt. Det betyder, at der skal være plads til piger, der ønsker at spille fodbold med veninderne og deltage i sociale arrangementer. Vi var f.eks. til fodboldgolf i sidste weekend og skal til Øens Cup i slut november.

Samtidig skal vi også kunne sikre vores dygtigste og mest ambitiøse piger noget mere. Det gør vi helt konkret ved hjælp af et godt samarbejde med FCN, vores ældre pigehold og vores drengehold, hvor vores dygtige spillere får ekstra mulighed for at udvikle sig.

Og helt særligt er vi lykkedes med at det sociale og det ambitiøse kan gå hånd i hånd. Dette har kunne lade sig gøre, efter at vi slog to hold sammen. Nu er vi så mange til træning, at der reelt kan skabes et differentieret tilbud, så hver enkelt pige udfordres, dér hvor hun er i son udvikling.

Det er vores ambition at skabe det bedst mulige tilbud til flest mulige piger. Derfor arbejder vi hårdt i trænerteamet og forældregruppen for at skabe glæde, fællesskaber og udvikling både på og udenfor banen.


Tur til Holland til Easter Open, hvor pigerne fik en flot andenplads

Der er altid mulighed for at komme til prøvetræning. Man kan læse mere om vores hold på LSF’s hjemmeside: U13, U14 og U15 Piger

Luk