Menu

Pinsestævne i Albertslund, Intersport Cup 2019

image
HDT
12. juni 2019 kl. 07:18
Årgang 04 havde valgt og stille med 2 hold til stævnet i Albertslund, hvilket viste sig at være en rigtig god ide.

Lørdagen startede med et lidt kedeligt ustadigt vejr, med små-byger hist og her. Men drengene var klar på bold uanset hvad vejrudsigten end måtte forudsige og det var forældre og tilskuere i den grad også, rigtig fint fremmøde begge dage, stor flot opbakning til samtlige spillere og trænere som repræsenterede klubben. 

A-truppen startede som det første af de to hold med at spille og første modstander af 3, var BK Frem. Frem har altid været en meget traditionsrig klub, som altid har spillet god fodbold. LSF kontrollerede dog det meste af kampen, med enkelte chancer til modstanderen, det skal lige siges at der spilles 2 x 18 min, så man skal virkelig udnytte sine chancer hvis man vil gå hele vejen og det ville LSF rigtig gerne, da dommeren fløjtede kampen af, var det med en 2-0 sejr og 3 point på kontoen. Der var ikke lang tid til næste kamp, Tåstrup FC, en noget mere overkommelig modstander, som ikke havde meget at stille op mod et meget stabilt Øst-række hold, de kæmpede bravt med LSF vinder kampen med 5-0. Tredje kamp i rækken, var mod en mere velkendt modstander, Brøndby. En af de klubber som formår og få marginalerne over på deres side, og det var desværre også tilfældet i denne kamp, de kom fhv. hurtigt foran på et fint langskudsmål og lidt efter på en lidt mere kedelig ripost i feltet, 2-0 til de gule. Det slog dog ikke drengene ud, kort efter deres scoring, svarede vi igen, 1-2 og spændingen var tilbage i kampen. Lidt inde i 2.halvleg, spillet bølger lidt frem og tilbage, der spilles en bold indover, som den falder ned lige foran vores eminente 10er, en bold som alle tænker, smadre han til den, så ryger den til månen, men nej, på bedste tekniske vis, holdes bolden nede og med stor kraft hamret i mål, uden chance for selv den dygtigste målmand i verden og pludselig var alt igen lige, 2-2 og få minutter igen. Nu kommer jeg så til det med marginalerne, for tredje kamp i streg i stævnet, fik Brøndby tildelt straffespark og den var god nok, der var straffe i dette tilfælde, men det var brandærgerligt lige at miste grebet til sidst og ende med at tabe 3-2. Det satte lidt en dæmper på humøret, men som vi alle blev enige om, vi tager revanche i finalen.

Så blev det søndag og der var to kampe tilbage, inden der skulle spilles placeringskampe. Arbejdet skulle gøres færdigt og vi stod overfor to mesterrækkehold i hhv. Glostrup og Albertslund, tydeligt at begge hold rigtig gerne ville slå os og det var da også med hiv og slæb, at vi trak os sejrrigt ud af det, ved knebent at vinde 1-0.

Så kommer scenariet alle havde håbet på, dog skulle Brøndby lige vinde deres ”semifinale” kamp, som var mod en ganske fin modstander i BK Frem, der var lidt spænding i kampen, men i midten af anden halvleg, slukker Brøndby forhåbningerne hos BK frem, kampen ender 2-0 til de gule og de er dermed i finalen mod LSF. Sådan, så blev det som vi ville have det, muligheden for revanche lå lige til højrebenet, men først skal kampen spilles og der skal drengene have en kæmpe ros, 5 kampe i puljen og en sjette kamp med finalen, så kræver det gejst og vilje til at kunne sætte sig selv og sine trætte stænger op, til endnu en kamp og det må man sige de gjorde, trænerteamet havde også forberedt dem godt, så de var max opsatte på at snuppe 1.pladsen. Dommeren fløjter op og som lyn og torden kommer vi hurtigt til baglinjen, efter et rigtig fint indlæg, sætter vores venstrekant hovedet på, bum, 1-0 til LSF, spillet 30 sekunder af kampen. Der blev spillet rigtig god bold i finalen, der blev holdt et flot højt tempo og vi kom til flere store chancer. Drengene forsatte med at klø på, der var stor tro på tingene og der gik ikke ret længe før vi kom på 2-0, endnu et velspillet angreb blev belønnet. Så var kampen pludselig helt og aldeles i vores hænder, troede vi, for sjovt som vi var bagud med to i den første kamp, er vi nu foran med to i finalen og lige præcis som vi gjorde, svarede de gule igen lige efter vores 2-0 scoring, og bum 2-1 og spændingen er total. Godt 10 minutter tilbage af opgøret, chancer til begge hold, flest til os, men men men, Brøndby er ikke færdige, de udligner til 2-2 med små 5 minutter igen og det lugter af straffesparkskonkurrence.

Sidste chance i kampen tilfalder en af vores utrættelige midtbaneslidere, igen en god bold ind over, som ender ved bagerste stolpe, der skal bare sættes en inderside på og så er der forløsning, men desværre misser vi og kampen fløjtes af.

Så kom der nok nogle dårlige minder op i en, for sidst vi var i straffesparkskonkurrence, var i pokalen mod AB og der endte vi desværre som sorteper. Men i dag skulle det ikke være sådan, 5 skytter og en toptændt keeper var klar til den ubarmhjertige opgave, nogen skal jo gøre det og så er det flot at der bliver taget ansvar. En gyser blev det som altid, med en enkelt misser fra vores side af, en flot redning fra vores Keeper og ellers rent bord resten af vejen, så var det klart, LSF vinder årets Intersport Cup 2019 i A rækken.   

Det blev også til en meget flot 3 plads, til LSF i B rækken, de vandt kampen om 3-4 pladsen, over et hold fra England. Forrest Row B, blev sendt tilbage over sundet, med et 1-0 nederlag i bagagen. LSF var tæt på en finaleplads, men et knebent nederlag til et Skjold Birkerød mandskab, som vist ikke havde helt rent mel i posen, gjorde desværre at de tog pladsen i finalen, ellers havde drengene vundet alle kampe i turneringen. Stort tillykke til alle, og endnu engang tak for den fine opbakning på sidelinjen og bidrag i form af frugt buffet og div. energi og müeslibarer, flot sammenhold.