Menu

U12 – en succes i LSF-familien!

image
Peter Wagner
14. november 2020 kl. 13:01
I LSF har vi et rigtigt dygtigt U12 hold. I den forbindelse er her et kort interview med træner Troels Jørgensen.

Hvordan ser udviklingen for de 11-årige drenge på U12 ud - Hvordan vil du beskrive den succes du ser på årgangen?

”Spillerne er meget glade for at komme til træning og de sætter pris på de øvelser og konkurrencer trænerteamet kommer med. Det er fedt at se hvor meget de går op i fodbolden og hvor meget de gerne vil lære og blive bedre til spillet. Vi har 25 spillere på årgangen, hvilket ikke er så mange, men alle dem der går hos os vil det rigtigt gerne så der er høj intensitet og ofte glemmer vi helt at træningen skal stoppe da vores tid på kunsten er slut.

En vigtig ting er at drengene på U12 har et rigtigt godt sammenhold på hele årgangen. Hver gang et af de to hold på årgangen spiller hjemmekamp kommer en del af spillerne fra det andet hold ned og bakker op. Det er fantastisk at se hvordan de støtter hinanden og er blevet mere en samlet årgang på trods af den forskel i evnerne på banen. De elsker bare at være sammen og spille fodbold”.

Det virker som om der er et stort fællesskab og social aktivitet?

”Absolut. For udover det fodboldmæssige bliver der hygget, gamet og spillet PokemonGo på kryds og tværs. Og så har vores Danmarksseriehold også stor betydning for drengene. Mange af dem går altid ned og ser kampene sammen på Sydbank Arena. Personligt tror jeg at mange drømmer om at komme til at spille på senior 1 når den tid nærmer sig.”

Men i spiller ikke på den store bane endnu?

”Nej - U12 spiller 8-mandsfodbold, men de glæder sig virkelig til at komme op på den store bane – og her trækker Sydbank Arena jo. For god ordens skyld spiller 1. holdet spiller i SU rækken og 2. holdet spiller i række 3.”

Men i har også modtaget nogle penge fra danbolig Ballerup/Smørum.

”Ja – klubben har jo en ordning med danbolig Ballerup/Smørum hvor der tilfalder klubben 5.000 ved et hussalg og med den aftale der er lavet, fik vi 2500 kr. Det er en rigtig god ordning da der lige pludselig kan komme penge til de enkelte hold samtidig med, at både klubben og ejendomsmægleren også får noget ud af det.”

Hvordan vil i bruge de 2.500 kr.?

”Den første tanke var at lave noget socialt som fodboldgolf med spisning eller lign. Men da vi pt. Ikke må afholde sociale aktiviteter har trænerteamet overvejet om ikke det kunne være sjovt - og samtidig udviklende - at booke et træningspas med f.eks. en PlaiAcademy træner. Et træningspas med fokus på teknik, agility og spil intelligens hvor der samtidig benyttes topmoderne træningsudstyr fra Goal Station.

Derfor kommer disse penge til at have stor betydning for holdet, da vi vil kunne lave et afbræk fra den daglige træning og give drengenes fodboldinteresse en på opleveren med en ny og anderledes måde at træne på” slutter Troels.

Luk