U13 ØST 1 - startede turneringen med en sejr over Slagelse

image
PEOL
26. marts 2019 kl. 06:33
3-2 sejr over Slagelse

Sæsonen startede godt for U13 - som idag vandt en tæt kamp imod Slagelse med 3-2 - på et mål i de døende sekunder.
Ved stillingen 2-2 får LSF hjørnespark og det omsætter drengene - kynisk til en scoring.
Bolden bliver rettet af og havner til en fri - Linus - som hurtigt reagerer og styrer bolden i mål. En KÆMPE - forløsning som er en kulmination på en laaang vinter/ efterår - hvor fokusset har været en omstilling fra 8-mands til 11-mands fodbold.

Truppen er smal - og drengene er meget afhængige af - at alle præsterer og at vi kan lykkedes med vores pres, aggressivitet og hurtige spil.
Årgangen har et super samarbejde med 07 årgangen og idag havde vi tre drenge med herfra som gjorde det super godt.
Stor tak og fantastisk spillet af Kalle, Caspar og Flügge.

Dagens kamp startede med et godt pres fra LSF af. Slagelse havde svært ved at spille forbi presset og drengene var dygtige til at bryde bolde - og skabte ok chancer på denne måde.
Dsv fik Slagelse et mål efter et frispark som blev lagt i rummet mellem firbacken og Anton. Vi forsøger at clearer bolden men den bliver ramt forkert og vi laver selvmål😩

De næste minutter skal LSF drengene lige finde sig selv.
LSF sætter sig herefter tungt på kampen. Hurtigt kombinationsspil, aggressivitet og løbevillighed - samt et heftigt presspil - gør at drengene scorer til 1-1 på et mønster angreb med flere afleveringer og afsluttende med en dyb aflevering til en fri LSF spiller.
2-1 målet kommer ved en erobring inde central - hvor vi fanger Slagelse i ubalance. Flot mål.

2-1 ved halvleg og stemningen i pausen er naturligvis god👍

2. halvleg bliver en krig. Slagelse har nu med vind og presser nu os højt oppe og meget hårdt.
Hvor vi i 1. halvleg vandt midtbanen - tabte vi den i 2. halvleg. Der var mange omstillinger og dsv var de farlige omstillinger - til Slagelse.
Den bliver 2-2 et par minutter før tid - vi får ikke clearet et hjørnespark og Slagelse er hurtigt over returen. Øv bøv😩
Vi får herefter to omstillinger - en hvor vi er helt fri og så en som resulterer i det hjørnespark - som udløser 3-2 målet⚽️⚽️⚽️💪

Drengene fortjener en kæmpe ros - de arbejde som en helhed og udviste, mod, kammeratskab, vinderattitude og dygtighed i de afgørende situationer.