Menu

U13: Tusinde tak for et meeeeeget begivenhedsrigt fodbold år.

image
PEOL
27. juli 2019 kl. 09:41
Årgangen og drengene har i år rykket sig super meget.

Kære forældre

Tusinde tak for et meeeeeget begivenhedsrigt fodbold år.

Årgangen og drengene har i år rykket sig super meget.

På hold 3 har Ali – været med til at skabe en kultur – hvor drengene vil " dø" for at være med omkring holdet.

Det at hold 3 har haft en hold ansvarlig, har haft en afgørende betydning for holdets succes og for deres egen selvforståelse. De har præsteret helt vildt godt og har sammen – lykkedes så mange gange – og var lige ved -her til sidst at vinde hele rækken. Fantastisk præstation af drengene og af Ali.

På hold 2 har Carsten hele tiden skulle navigere mellem at tilgodese – de drenge som er på spring til hold 2 og de drenge som står og " banker" på til at blive en del af hold 1 ( SU – holdet).

Det har han og drengene gjort helt vildt godt og de blev også belønnet med dette – ved at SBU indrangerede dem i mesterrækken som U13.

På Su holdet og rk 1 – har perspektivet været – at vi fik en Øst 1 – og det gjorde vi Tillykke til drengene for det

Ligeledes har det været et mål – at arbejde henimod – at drengene til januar – for de højest placeret rækker –altså øst hold – begynder at spille 11 –mandsfodbold.

Det betyder at – vi har arbejdet med en 14- 16 spillere som ihverfald - lige nu er omkring stammen – i forhold til dette udsyn. Her har hold 1 og hold 2 arbejdet meget tæt sammen.

Årgangen har haft et år – hvor træningsmængden er gået fra 2 gange til 3 gange. Ligeledes er er træningstiden også øget fra 1,5 t til 2 timer.

Det har drengene støttet super godt op omkring – dog er stadigvæk nogle som godt kan sætte deres fortnite på pause og komme og passe deres træning lidt mere

Ligesom drengene – har det også for trænerne betydet en øget mængde tid.

Der er blevet lagt store veksler på alle trænere og de har hver især gjort en KÆMPE forskel.

Michael Normann – måtte her til april stoppe – tusinde tak for hans enestående arbejde igennem alle årene på årgangen. Han er allerede savnet – men heldigvis – kan vi sige goddag til Rasmus Bysted som – i år har været træner omkring vores 2004 årgang og fra efter sommerferien vil være omkring vores årgang. Rasmus er 19 år og er lige nu ved at færdiggøre sin studentereksamen. Dette betyder at vi – pt er 6 trænere omkring årgangen.

Det har også været et år – hvor årgangen har gjort mange ting sammen.

Det startede med – at ALLE drengene – fik sponsoreret – et træningssæt – som de bruger flittigt til træning og kampe. Tusinde tak til– Sønder for hans store arbejde for dette. Det gør en KÆMPE forskel – og signalerer meget tydeligt – at du er en del af noget, som er større end dig selv – LSF – årgang 2006.

Vi var 3 hold til øens cup omkring uge 42 – det var en KÆMPE succes – og det vil vi gentage.

Så fik Maibritt sat "ild" i drengene og sørgede for at drengene kom ud og "løb for en god sag".

Det gav årgangen penge i kassen

Vinteren over har årgangen – spillet enormt mange kampe, både udendørs og indendørs – faktisk som aldrig før.

Så havde vi en udlandstur til Holland – med KÆMPE sportslig succes

Drengene blev nr. 1 og 2.

I pinsen havde vi 3 hold med til stævne i Dragør – et super godt stævne – som vi godt kan deltage i til næste år.

Træningstider næste år vil forhåbentlig være de samme:

Mandag 17-19

tirsdag 17-19

torsdag 17-19

fredag 16-17.15 - > denne træning er kun for de dygtigste drenge – og Peter vil i samspil med de øvrige trænere udvælge disse drenge.

Vi fortsætter med målmandstræning – her har Thomas og Allan stået for dette. Hvilke dage vil blive meldt ud

Vi har et ønske om følgende fællesture og arrangementer:

1. Øens Cup

2. Udlandstur

3. Pinse Cup

4. Vildbjerg Cup

5. Overnatning med et socialt og sportsligt perspektiv. ( Brug for forældre hjælp – ud over dem som træner drengene til dagligt)

6. Foredrag

- Den mentale kriger

- Kost

- Fysisk træning – hvornår, hvordan og hvad kan drengene selv gøre der hjemme

Målet for året vil være –at udvikle årgangen endnu mere – med afsæt – i de gode erfaringer vi har nu. her tænker vi følgende:

Vedr. Vildbjerg Cup – sover drengene i telt på camping Pladsen og derved ikke behøver vær i den store sal, hvor de har oplevet meget larm. Så vil vi fremover tage stilling til, hvordan vi tager til stævner fremover.

1. Sportsligt er målet – Øst 1 på 11 mands og mesterrække/række 1 – for hold 2. For hold 3 er perspektivet stadigvæk – at favne hele årgangen og – her er målet række 3

2. En årgang – som hænger sammen – sportsligt og socialt

3. Udbygge vinderkulturen – vi giver næring til det vi vil lykkes med

Hvordan – tænker jeg trænere og ledere på årgangen vil lægge ord på ved et kommende møde efter sommerferien. Her vil vi koncentrere os om – "de store fællesskaber" – holdene og årgangen som helhed og IKKE enkelte drenge.

For at drengene er mest mulig forberedt og klar til den næste sæson – har vi udarbejdet – de 10 bud. De er et regelsæt som – dels er taget afsæt i noget kendt – noget som vi har arbejdet med i løbet af året og dels erfaringer vi har gjort os.

Hvis drengene følger disse råd – vil de heeeelt sikkert komme tilbage efter sommerferien – i en super god form, bedre koordineret og teknisk dygtigere. Det gør at vi har en chance for – bedre at lykkedes med at nå vores mål

Vi træner som tidligere nævnt – hele sommeren igennem – 2 gange om ugen

Sommeren over er det – derfor vigtigt at melde Jeres dreng til aktiviteten – træning – så kan vi se hvor mange trænere vi skal afsætte

Mange fodbold hilsner

Træner Teamet