Menu

U15: Lige ved og næsten...

image
Tobias Isaac M. Cromwell
30. august 2018 kl. 12:10
Et veloplagt Smørum mandskab var onsdag millimeter fra at slå ABs Øst 1 hold, ud af pokalen.

LSF startede som lyn og torden, blot spillet 20 sekunder og Jeppe Simonsen som i dag indtog pladsen som spidsangriber, kunne gøre det til 1-0 på et elegant lob over modstanderens målmand. AB virkede chokket over det hurtige mål og endnu mere rystede var de, da der blot få minutter efter blev scoret til 2-0 til hjemmeholdet på et flot gennembrud på højrefløjen af en meget velspillende Benjamin Lyng (MOTM). LSF kæmpede bravt på samtlige pladser, især forsvaret viste format og satte gang på gang AB's fysisk stærke og boldsikre spillere på plads, tydeligt at hjemmeholdet ikke lod sig skræmme af at de mødte et på papiret bedre hold.

2-0 ved halvleg og LSF er blot 35 min fra at nuppe avancement i ungdomspokalen.

Dommeren når lige og fløjte op, desværre en hurtig scoring til AB efter blot 20 sekunder, lidt af vores egen medicin. Nu blev vi presset helt i bund, AB troede virkelig på at de skulle tromle henover os nu og det var tydeligt at se at der lige bliver lagt det ekstra pres på, når man møder et hold der i det daglige spiller en række højere. Vi modstod flot det pres der blev lagt, med enkelte større chancer til modstanderen. Kampen bølgede lidt frem og tilbage de efterfølgende minutter, klart spilovertag til AB. Lidt ud af det blå, opstår der en chance i AB forsvaret og efter lidt fumleri og en kikser af målmanden, lå bolden endnu engang i rosen og dermed 3-1 til LSF. Kort tid efter, 4-1 til LSF, men nej dommeren fløjter lidt tvivlsomt for offside og målet bliver desværre underkendt. Så troede AB alligevel på at de kunne hente en uafgjort og presset bliver ekstremt, de score 5 min før dommeres tillægstid tid til 2-3, umiddelbart efter AB's scoring, rammer vi stolpen efter et flot hovedstødsforsøg, og kampen forsætter. Nu er vi godt inde i overtiden, ingen forstår hvorfor der er lagt så meget tid til, hele 4 min's tillægstid, uden nogle større spilstop i kampen. AB får deres sidste mulighed for uafgjort og straffesparkskonkurrence og den udnytter de desværre, en lang bold får lov at passere gennem forsvaret og der bliver scoret til 3-3, sekundet efter fløjter dommeren kampen af og vi går direkte i straffe som uheldigvis ender med sejr til AB.

Stor ros til LSF U15 1, som i den grad viser format og efter en heroisk indsats endnu engang beviste, at hårdt arbejde og disciplin bære frugt.

Luk