Menu

U17: Året der gik

image
Trænerteamet for U17
27. november 2019 kl. 11:23
Spændende afslutning på sæsonen 2019 for trup 1, hvor det som nok tog allermest fokus, var den tætte top 3 i øst 2 rækken.

Trup 1

U17 1, formåede desværre ikke at tage en af oprykningsbilletterne, et sølle point og lidt målforskel, gjorde udfaldet. Dog var målsætningen ikke oprykning, da vi før sæsonstart godt vidste, at vi var eneste hold i rækken, med et næsten rent årg.04 hold, kun suppleret af få 03ere. Det er vigtigt at pointere, at alle spillere uanset årgang, har været med til at bidrage til trup 1’s flotte sæson, og med en meget lille afgang af spillere, primært til efterskoleophold, har der været et stort træningsnærvær og heftig kamp om pladserne.  Det ser lovende ud for årgangen og holdet, som med nogle få justeringer ift. spillet og kynismen på banen, selv kan bestemme retning.

Der var desuden stor tilfredshed blandt spillerne, med vores tur til Skærbækcenteret, som var en træningslejr, med fokus på det sociale og sammenholdet på årgangen. Drengene var en blanding af førsteårs U17 og andetårs U17, derfor lå turen på et rigtig godt tidspunkt på sæsonen, ift. At styrke fællesskabet.

Igen pæn tilslutning til den mere seriøse træningslejr i Polen, som ligger i april måned 2020. Her arbejdes der på at matche spillerne, med nogle dygtige ungdomshold fra Polen, dertil vil der være specifiktræning, som målrettes den enkelte spiller/position der spilles på banen og mere fokus på bla. Spillets forskellige faser.  

Trup 2/3

For trup 2, har resultaterne ikke stået mål med indsatsen. Vi har til hver eneste kamp gået efter point, hvilket vi har måttet betale for i de sidste minutter af kampene, det gav kun resultat mod et af topholdene, som vi fik eneste sejr imod. Det var drengene ikke tilfredse med.
Vi har stillet med mange forskellige formationer, fra kamp til kamp, ligesom drengene også har spillet på forskellige positioner. Men trup 2 er ligesom trup 3, et sted hvor de skal udvikles teknisk og ift.  Deres spilforståelse.

Trup 3 har spillet i en lille lukket gruppe for 8-mandshold. Her har det også været lige ved og næsten flere gange. Men som hold 2 er det igen målet at blive bedre. Så træningen er i høj fokus, hvor fremmødet er højt hver gang.
Vi går efter at det skal være sjovt samtidig med vi bliver bedre hver gang.
Vi klør stenhårdt på hver gang og glæder os igen til nye kampe.

Vi ser frem til endnu en spændende sæson i 2020!

Stor tak til alle de trofaste tilskuere der kommer ud og støtter holdene på årgangen. Også en stor tak til holdledere, bane & kampansvarlige og ikke mindst klubben, for at skabe nogle gode rammer for drengene.

Vi ses på grønsværen

M.v.h  - Trænerteamet

Luk