image
Red.
07. marts 2022 kl. 10:28
Stort tillykke til U17, som er blevet sjællandsmestre i FUTSAL B.
Det var 9 spændte og kampklare drenge, der lørdag morgen mødte op i Roskilde-hallen til finalestævne i futsal. Foran dem var tre kampe.
Første kamp mod Himmelev-Veddelev startede godt - vi kom foran efter 2,5 minut. Desværre fik Himmelev udlignet, og vi måtte tage til takke med et enkelt point. Skuffende, for det var en kamp, vi burde have vundet.
Herefter skulle vi møde Vallensbæk, der i første kamp havde vundet 5-0 over Tune. Drengene vidste derfor godt, at det kun var en sejr, der ville tælle. Kampen startede godt - vi kom foran 1-0. Vallensbæk kom mere og mere ind i kampen og havde nogle gode chancer, men vores målmand stod i vejen gang på gang. Med tre minutter igen var der ikke noget at gøre - Vallensbæk fik udlignet. Der gik dog ikke panik i holdet, som fortsatte det gode spil - og med to minutter tilbage af kampen kom vi foran 2-1. Denne stilling holdt kampen ud, og vi nuppede de tre point.
Inden vi spillede vores sidste kamp, kunne vi se Vallensbæk og Himmelev spille 0-0. Det åbnede nogle muligheder for os, da vi nu også kunne nøjes med uafgjort. Dette var dog ikke noget, vi på nogen måde spekulerede på - vi skulle have de tre point mod Tune!
Det startede godt. Vi kom allerede foran efter 23 sekunder, og da vi nogle minutter senere udbyggede til 2-0 var der ingen tvivl. Da buzzeren i hallen lød, kunne vi lade os krone som sjællandsmestre. En fantastisk præstation af drengene og fuldt fortjent set over hele stævnet.