Menu

U9 til Mini VM i Flensborg

image 7-mandsstævne i VM format - LSF var tildelt Ægypten som nation
TJ
24. maj 2018 kl. 12:49
LSF vinder bronze

Da VM står for døren var der arrangeret Mini VM, 7-mandsstævne i Flensborg hvor alle de deltagende hold fik tildelt et land de skulle representere.

LSF's U9 drenge fik tildelt Ægypten og repræsenterede nationen flot. Stævnet var bygget op som det rigtige VM med de samme puljer og samme vej frem til finalen.

7-mands bold er ikke noget vi normalt spiller men drengene var godt forberedte da vi havde arrangeret en del 7-mands kampe op til stævnet og vi havde en god trup med.

 

Holdet kom nemt igennem pulje kampene og videre fra 8 dels og kvart finalen. Det var først i semifinalen vi mødte rigtig stærk modstand og her var det desværre stolpe ud da vi tabte semi-finalen 0-1 til Japan (KB) efter en lige kamp hvor vi både brændte straffe og nogle gode chancer. Men sådan er fodbold jo engang.

Drengene var dog ikke slået helt hjem og sagde straks efter nederlaget at de ville vinde bronze kampen.

Så det gjorde de i overbevisende stil med en 4-1 sejr over Spanien (Greve).

Der var høj sol hele weekenden og stævnet blev spillet i flotte omgivelser. Dog var græsset lidt langt på nogle af banerne og nogle af 7-mands målene var oppustelige plastik mål, hvilket huskede os på hvor høj pris vi skal sætte på vores gode anlæg, hjemme i Smørum.

Forældrene var gode til at hjælpe med praktiske pligter og støtte holdet. 

Drengene var gode til at hygge sig socialt og havde en super tur. De syns det var meget spændende at være til et "internationalt" stævne med rigtige dommere og tysk stævnespeakere. Dette til trods for at vi kun mødte et tysk hold.

Verdensranglisten har nok ændret sig lidt efter dette VM da Japan vandt finalen over Sydkorea og med Ægypten på 3. pladsen.

Sportsligt og socialt var stævnet en succes og pokalen vi fik for 3.pladsen kommer snart en tur til pokalskabet.

 

 

 

 

Luk