Menu

Ungdomsafslutning i LSF

image
Red.
27. juni 2022 kl. 06:12
Lørdag den 18. juni 2022 blev den årlige ungdomsafslutning afholdt i LSF.

Ungdomsafslutning i LSF

Lørdag den 18. juni 2022 blev den årlige ungdomsafslutning afholdt i LSF.

Et fantastisk fremmøde og masser af leg, bold og hygge på tværs af alle årgange. Ungdomsafslutningen i LSF er en af de bedste dage i foreningslivet, hvor der er tid til, at alle kan hygge sig med de andre hold, nyde den altid gode stemning og se en masse glade og aktive børn.

Allerede kl. 09.00 var de yngste børn fra Panda-holdet og Disney-holdet i gang på anlægget. Og en lille time senere kunne selv samme hold, ses med hotdog i den ene hånd, saft i den anden og smil på læben. Kl. 10.00 startede sommer-afslutningen for alle ungdomsholdene. I løbet af formiddagen blev der spillet en masse bold på tværs af årgange, køn og niveau. Det var en fornøjelse, at se alle de engageret trænere i klubben som gav spillerne en super hyggelig lørdag.
Traditionen tro blev der uddelt medaljer ud til de yngste hold og pokaler til de ældste. Årets spiller blev fundet på hver af de ældre årgange, samt en fremgangsspiller på hvert hold i årgangen.

Kl. 14.00 blev det alvor, for 1. senior skulle ud og have point for at bevare deres status som Danmarksseriehold. Køge Nord var på besøg og de mange tilskuere
på lægterne kunne heldigvis se 1. senior vinder sikkert 4-0.

På de sidste 6 måneder er vi blevet 900 medlemmer i alle aldre i klubben. Det skyldes helt klart, det store arbejde fra alle de frivillige og trænere, som gør LSF til det fedeste sted at være i fritiden.
I LSF at der er skabt, en masse flotte resultater på det sportslige på alle årgange og rækker, og vi er kommet styrket gennem Corona, og har et stærkt sammenhold på tværs af hold og årgange, som i bund og grund matcher LSF´s vision om, at være en breddeklub med plads til ambitioner og derfor Egedal og omegns foretrukne fodboldklub.

Rigtig god sommer til jer alle :-)

Luk