Menu

UPDATE fra U15

image
Ole Barca Hansen
26. august 2018 kl. 12:17
Onsdag d. 29 august kl 18.30 møder LSF-U15 AB i pokalturneringen på Sydbank Arena. Det bliver spændende at hvor langt LSF er efter AB, som spiller en række højere.

Det bliver formentlig også et gensyn med LSFs “gamle kriger” Albert Holden. Samtidig vil jeg fortælle lidt om, hvordan det går hos LSF U-15:

Gruppen består af små 50 spillere, som har 3 11 mands hold.

3. holdet har spillet 2 kampe 1 nederlag til Bagsværd, hvor vi spillede på nok det bedste græstæppe i Danmark, og 1 sejr.

2. holdet 2 kampe 1 nederlag i Jyllinge, og 0-0 mod Tåstrup. JEG HAR VÆRET TRÆNER FOR MANGE HOLD, MEN DET ER FØRSTE GANG, HVOR KAMPEN SLUTTEDE 0-0, men sjovt at prøve.

1. holdet har fået ny træner Isaac Cromwell og holdet er kommet fint fra start med 2 sejre.

Jeg synes det er flot at holdene stadig holder niveau. Truppen har afleveret spillere til Brøndby, FCK, AB og Ølstykke og der har da også været problemer med troen på sig selv. 

Det synes at være overstået, og spillerne strutter af selvtillid, så derfor er jeg også spændt på at se, hvordan det går på onsdag. Eneste udfordring er at vi i truppen kun har 1 målmand til 3 hold.  

Hidtil har vi klaret den med hjælp fra U14, men det er ikke den bedste løsning.  

Vi er også gået igang med at lære 2 markspillere at tage med hænder. Det tager tid.

Selv om vi er en stor gruppe, vil der altid være plads til flere, så skulle du være født i 2004 og har lyst til at spille fodbold er du altid velkommen hos LSF U-15.

Vi træner tirsdag, onsdag og fredag, kl. 16.25.

Du er også velkommen til at kontakte årgangstræner Ole Barca på tlf: 24631434.

SES VI?

Luk