Menu

LSF søger koordinator og hjælpere til afvikling af Pigeraketten

image
Redaktionen
14. marts 2023 kl. 22:18
Har du lyst til at understøtte pigefodbolden i LSF?

LSF søger koordinator og hjælpere til afvikling af Pigeraketten

Har du lyst til at understøtte pigefodbolden i LSF?

I LSF er pigefodbolden i rivende udvikling og flere og flere piger finder vej til Smørum for at spille fodbold, og vi vil så gerne være endnu flere.

For at understøtte den gode udvikling afholder vi hvert år Pigeraketten. Pigeraketten gennemføres af DBUS’s instruktør, sammen med nogle af LSFs ungdomsspillere, og varer ca. 2½ time, som er fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter.

Pigerne glæder sig til denne dag, hvilket bl.a. se på opbakningen, hvor der, på trods af corona-situationen de seneste år, har deltaget over 90 piger i alderen 8-11 år, heraf har ca. halvdelen været piger, som ikke allerede spiller fodbold.

Som tovholder for Pigeraketten, har du kontakten med DBU, samt sikrer at der er tilstrækkeligt med ungdomsspillere til at hjælpe på dagen. Herudover sikrer du, at der bliver annonceret for Pigeraketten både via SoMe, flyers og plakater samt søger vores trofaste sponsorer om bidrag til dagen. Forberedelsen af Pigeraketten estimeres til ca. 10 timers arbejde forud for afviklingen.

Vi hører meget gerne fra dig, både hvis du har lyst til at påtage dig rollen som koordinator og få samlet alle trådene men også hvis du bare gerne vil hjælpe til med afviklingen af pigeraketten.

Vil du høre mere om rollen, kan du henvende til dig til Tina Getreuer Bjerregaard på tlf.nr. 2739 6364 eller mail tina.getreuer@gmail.com

I LSF er der omkring 900 medlemmer, heraf 155 piger, hvor der alene siden årsskiftet er kommer 25 piger til.

For at skabe glæde, sammenhold og fysisk aktivitet for alle vores glade medlemmer, er der behov for frivillige hænder.

På pigesiden ligger det os meget på sinde at skabe de bedste rammer for pigerne både på og uden for banen. Det skal være sjovt at gå til fodbold, hvorfor den sociale dimension er utrolig vigtigt for pigerne. Det er med til at løfte sammenholdet på holdet, samt understøtter integration af nye spillere.

På FACEBOOK gruppen ”LSF VENNER” kan man følge med i de små opgaver der er behov for hjælp til i klubben og melde sig på.

Luk