Menu

Onsdag satte pigeraketten kursen mod stjernerne

image
Tina Getreuer Bjerregaard
20. april 2023 kl. 10:12
Banerne var onsdag fyldt med glade og forventningsfulde piger som rejste med pigeraketten ud i rummet.

LSF havde inviteret piger i alderen 5-11 år til en sjov dag med Pigeraketten, hvor 2½ time fløj afsted fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter.

Besætningen bestod af frivillige samt klubbens U13/14/15/16-piger og DBU’s instruktør, som hjalp pigerne igennem dagen.

Pigerne prøvede kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter og var blandt andet forbi Solen, Saturn og Mars og hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset - som alle pigerne klarede med bravur.  

LSF vil gerne takke alle de piger og forældre, der var mødt op og som var med til at gøre dagen til noget helt specielt. Vi håber, at I havde en god eftermiddag og måske har lyst til at prøve kræfter med at spille og træne fodbold i LSF.

Endelig vil vi også takke de frivillige og vores fantastisk U13/14/15/16-piger, som guidede pigerne igennem dagen, samt vores sponsorere som var med til at give pigerne en rigtig god dag. Super Brugsen, Coop365 og Netto i Smørum stod for forplejningen til alle deltagerne, Sydbank havde erindringsgaver med til alle pigerne, og Sport24 sponsorerede hjælperne, ligesom Smørum Pizzeria sikrede at vores hjælpere ikke sultede på dagen.

Luk