Menu

Pokal og optakt: Pokalfest i Næstved – nu venter Allerød på lørdag på Sydbank Arena!

image
Peter Wagner
07. august 2019 kl. 10:23
Det blev helt igennem en sjov og stemningsfyldt aften hos serie 4 holdet Næstved FC77. Med masser at entusiastiske tilskuere på lægterne der jublede hver gang de var over midten, og en flok Smørumdrenge i sprudlende humør, så var det en rigtig sjov aften.

Næstved FC77 – LSF: 0-8

Det blev helt igennem en sjov og stemningsfyldt aften hos serie 4 holdet Næstved FC77. Med masser at entusiastiske tilskuere på lægterne der jublede hver gang de var over midten, og en flok Smørumdrenge i sprudlende humør, så var det en rigtig sjov aften.

Men det skulle vise sig at det ikke blev helt så let. Alle kunne se, at der var forskel på de rækker holdene spiller i, men på intet tidspunkt lagde Næstveddrengene sig ned. Og de spillede med fair midler og var et helt igennem et sympatisk bekendtskab.

Det tog lidt tid før vi kom på tavlen og det skyldes ikke mindst deres fantastiske målmand der tog alt i den første halve time. Så scorede Thomsen et mål efter hjørnespark, Mathias Beck på et fantastisk gennemspillet angreb – og imellem disse to scoringer var der lige et lidt komisk selvmål….

Så med 3-0 ved pausen var der ro på.

Kim K havde valgt at stille med et rigtigt stærkt hold og de spillere som havde lidt skavanker, sad over. Det fortsatte i anden halvleg og specielt i de sidste 20 min. knækkede det for Næstved – fuldstændig som det gjorde for os i Brøndbykampen for nogle år siden – kræfterne slap op.

På mål af Scott (2), ”Benja” (2) og Holden på et fantastisk langskud endte det med en 8-0 sejr der sagtens kunne være blevet større.

Næstved havde stor ære af kampen og gjorde hvad de kunne. Det positive set med LSF-briller var, at holdet spillede fodbold hele vejen. Kombinationerne flød og mange relationer blev prøvet af.

Ydermere så blev kampen transmitteret live på flere tjenester og Morten Hausborg speakede kampen live på P3. Vi er nemlig udtrukket som det hold der følges indtil vi bliver slået ud. Så nu venter vi med spænding på, hvem der kommer op af bowlen til næste kamp.

Allerød venter lørdag

Kampprogram - KLIK HER!

Men en svær kamp venter lørdag. Allerød kommer på besøg vist nok med et helt nyt hold bestående af mange unge spillere. Om drengene er motiveret? JA – det var jo dem der vandt og stoppede os i juni med en sejr på Sydbank arena.

Vi er lidt ramt af nogle naturlige afbud da Dennis Lind og Martin Fisch fik rødt kort i fredags. Heldigvis er andre klar. I træningskampene blev der brugt mange spillere og de skal nu i kamp.

Men spændende bliver det – så på lørdag kl. 13.00 går det løs.

StillingHerre-DS • Pulje 1

Pos. Hold Kampe V U T Point
1 KFUM BK, Roskilde 14 9 4 1 31
2 LSF 14 8 3 3 27
3 BSF 14 6 6 2 24
4 Køge Nord FC 14 6 4 4 22
5 Fremad Valby 14 6 2 6 20
6 Taastrup FC 14 6 1 7 19
7 Allerød FK 14 4 6 4 18
8 IF Skjold Birkerød 14 3 3 8 12
9 Tårnby FF 14 3 2 9 11
10 Herlev IF 14 1 5 8 8
Luk