Menu

Status: Vitale sejre i sidste runde gør julen lidt bedre!

image
Tekst: Peter Wagner / Foto: Holger Agerskov
07. november 2019 kl. 14:20
Sidste år på dette tidspunkt var vi ”lidt nede”. En flot førsteplads efter de første ni runder blev ændret til et ”hul” på otte points op til de senere oprykkere FA2000. Og sørme om historien ikke var ved at gentage sig i år.

Vital sejr til Senior 1 i Tårnby
Sidste år på dette tidspunkt var vi ”lidt nede”. En flot førsteplads efter de første ni runder blev ændret til et ”hul” på otte points op til de senere oprykkere FA2000. Og sørme om historien ikke var ved at gentage sig i år. Også her lå vi sammen med Roskilde KFUM nr. 1. efter ni runder, men en dårlig oktober betød alt eller intet i sidste kamp. Og det holdt hårdt. Roskilde foran i Ballerup med 2-0 ved pausen og ingen mål i Tårnby kampen. Resultat – igen otte points efter. Men på fem min. ændrede det hele sig.

”Søbbe” over kanten og indover – Mathias Beck fik bolden i kassen og næste samtidig udlignede Ballerup til 2-2.

Resultat: Nu er vi kun fire points efter Roskilde – og har dem selv på hjemmebane. i foråret.

Se det var en tidlig julegave og giver stadigvæk troen på at det kan lade sig gøre at rykke op.

Efteråret – godkendt?
Det er der nok mange meninger om. Vi har været heldige – og dygtige – til at afgøre utroligt mange kampe indenfor de sidste 10. min. Nogle siger at det er derfor nogle tophold er hvor de er, men jeg vil nok mere tilskrive det sammenholdet og den evige tro på at det nok skal lade sig gøre. Se bare på den sidste Tårnbykamp. Det regnede en hel del, banen egnede sig nok mere til Speedway, men drengene klagede ikke og blev bare ved. Og det gav pote.

Så min konklusion er, at den er godkendt, men ærgerligt, at vi tabte de to kampe til Allerød. Det må være vores onde ånd. Som de skriver på deres hjemmeside: Kunne vi bare spille mod LSF hver gange….

Men hvad siger cheftræneren Kim K.?
”Det har været en lidt speciel sæson med både op- og nedture. Vi kom dårligt fra start efter en god optakt, men fik vendt bøtten. Det stod hurtigt klart, at nøglespillere som Aske Victor (skade), Gransee (skade), Kristian Larsen (rejse) og også lidt hos Kasper Gram betød, at alt ikke var som det plejer. Hertil er Fisch blevet opereret inden de sidste kampe så der skulle tænkes nyt.

Heldigvis er både Mathias Beck og ”Søbbe” blevet en integreret del af holdet og også Scott er kommet tilbage. Så flere er steppet op og resultaterne betyder at vi stadigvæk er med”.

Hvad så næste år – forventninger?
”Jeg håber på, at alle ovennævnte er klar efter julepausen. Alle er potentielt startere på holdet, hvilket bare skærper kampen om pladserne endnu mere. Jeg håber ikke, at Futsalkampene i vinter betyder flere skader så vi er klar til de udfordringer der kommer.

Heldigvis har vi også i år en træningslejr vi kan bruge konstruktivt. Det er en lidt kortere optakt end i år da vi allerede skal spille den første kamp midt i marts.

Nogle specielle overraskelser i år?
”Vi vidste, at Roskilde er stærke og de har kun tabt til os, men de har også deres udfald. Måske er det en overraskelse, at de evige rivaler fra Herlev ligger på en nedrykningsplads, men der er ikke langt op og jeg tror på, at de nok skal klare ærterne. Ellers er det en lige række uden de store overraskelser”, slutter Kim K.

Senior 2 – ”Young Guns II” lugter guld!

Det har været en meget svingende sæson for det jeg har valgt at kalde ”Young Guns II” da der er mange unge spillere på holdet. Det som holdet nok mangler, er lige den sidste stabilitet. Den ene weekend spiller de fantastisk og den næste sætter de det hele over styr mod en dårligere modstander. Heldigvis så er det enten eller. Altså sejr eller et nederlag. Og med samlet syv sejre så endte også det med en 2. plads inden det spændende forår.

Hvis senior 1 får flere spillere tilbage, smitter det også af her. Der bliver en større bredde selvom mange har grebet chancen.

Jeg ”breakede” i juni at vi måske skulle gå efter Sjællandsserien. Der var mange rynkede pander og vi ved endnu ikke hvor mange der rykker op. Men vi er altså på 2. pladsen og den giver mange gange oprykning. Hørsholm – som vi slog med 1-0 – er nok for suveræne, men de slår også alle de andre så det er godt for os.

Også her bliver det spændende at se om vingerne kan bære.

Indtil da så er der dømt vinterpause inden det igen går løs i januar.

Senior spillersponsorer

Stadion sponsorer

Stadion sponsorer

Webbanner sponsorer