Menu

Superveteran 1: The Double

image
Jimmi Gugger
17. oktober 2015 kl. 16:23
LSF Superveteran, vinder af pokalfinalen mod Herlev IF

Superveteran 1, har haft en fantastisk sæson 2015. De vandt det The Double, med førstepladsen i mesterrækken og pokalvindere. Allerede i fjerdesidste runde afgjorde de turneringen i OBS49, mesterrækken. De sluttede på en sikker førsteplads ubesejret, med en målscorer på 64-12.

På anden pladsen kom Ølstykke FC, hele tretten point fra LSF. Igennem hele sæsonen har Carsten Vestergaard og Henrik ”Henka” Andreasen, kæmpet om årets topscorer. De får en samlet førsteplads, idet holdet stoppede med at tælle efter 8-2 sejren over Stenløse. Per Beknow… var ellers et godt bud, som topscorer i starten af turneringen. Per prioriterede desværre 66. holdet højere, til nogle af superveterans storsejre. Ganske enkelt et urutineret valg fra den ellers så erfarne angriber! 

Årets kamp, var lokalbraget på opvisningsbanen, hvor LSF superveteran 1 mødte LSF superveteran 2. Et lokalopgør, hvor præstige er vigtigere end spillestil og fairplay. Det blev en storsejr til LSF. Resultatet kan du eventuelt spørge de altid smilende veteraner om, næste gang du køber en ”Overlægger”, til Danmarksseriens hjemmekampe. Begge veteranhold ser med sikkerhed frem til endnu en sæson i den bedste række, med spændende opgør i Smørum Park.