Menu

Fodboldskole

image

LEDØJE-SMØRUM FODBOLD har i mange år afholdt DBU´s Fodboldskole og der er ikke planer om at stoppe denne praksis, som har været en stor succes gennem årene. I 2024 er det i uge 27.

DBU’s Fodboldskoler foregår i dagtimerne mellem klokken 09.00 og 15.00 mandag til fredag i afviklingsugen.
DBU og værtsklubberne er ikke behjælpelig med transport til og fra skolerne, og er derfor ikke ansvarlig for eventuel aflevering og afhentning af deltagerne.
Hvem kan deltage?
DBU Fodboldskole 2024 er for drenge og piger fra årgang 2009-2018. Aldersgrænsen er besluttet ud fra et fagligt synspunkt, hvor vi tager hensyn til både spillere og trænere. 

DBU Fodboldskole løber fra mandag til fredag, i tidsrummet 09-15 alle fem dage.

Hvad koster det at deltage?
DBU Fodboldskole 2024 koster 929 kr. inkl. billetgebyr og forsendelse fremtid d. 7. maj 2024. 
Herefter stiger prisen med 100 kr. til 1.029 kr. inklusiv billetgebyr og forsendelse.

Billetinformation
Billetsalget til DBU’s Fodboldskole hos LSF starter 14. december 2023.
Billetterne sælges efter "først-til-mølle-princippet". Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til salg på hver fodboldskole. 
Sidste frist for tilmelding er 19. juni kl. 10.00.
Køb din billet her.

Som deltager får du:

 • 5 dage med sved på panden og smil på læben
 • En lækker tøjpakke fra hummel, der indeholder t-shirt, shorts og strømper
 • En fodbold fra Select
 • Drikkedunk
 • DBU Fodboldskole diplom
 • Frugt til frokost
 • Kompetent træning som gør dig til en bedre fodboldspiller
 • Muligheden for at få nye og gode venner
Hvad skal medbringes på fodboldskolen? 
 • Madpakke til frokost (nogle værtsklubber tilbyder tilkøb af frokost, for oplysninger om dette henviser vi til de pågældende værtsklubber)
 • Fodboldtøj, benskinner, fodboldsokker og fodboldstøvler
 • Solcreme, hvis vejret kræver det 
 • Skiftetøj i tilfælde af regn
Gruppesammensætning 
På DBU’s Fodboldskole bliver deltagerne inddelt i grupper af ca. 16. Inddelingen foregår automatisk efter alder og ikke efter deltagernes fodboldmæssige niveau og klubrelation.

Fodboldskolen er stedet, hvor børnene møder nye venner, og forældre behøver derfor ikke være bekymret for, at børn ikke vil trives i en ”ny” gruppe. Vores erfaring viser, at børnene meget hurtigt falder til. Skolelederen vil derfor kun i særlige tilfælde foretage rokader. 

Trænere 
DBU ansætter i samarbejde med værtsklubberne alle trænerne til landets fodboldskoler. Vi forsøger altid, at rekruttere de bedst kvalificerede trænere. Vores mål er, at flest mulige af trænerne på DBU's Fodboldskole er i gang med eller har gennemført en af DBU's træneruddannelser. Alle trænerne arbejder ud fra DBU’s Fodboldskole trænermanual, som sikrer kvalitet og konsekvens i træningerne på skolerne overalt i landet.

Træningerne bliver gennemført under hensyntagen til den fodboldmæssige niveauforskel, der nødvendigvis vil være mellem deltagerne i grupperne. Dygtige og engagerede trænere samt motiverede børn giver den optimale oplevelse. Alle trænere på DBU’s Fodboldskole er tjekket i Det Centrale Kriminalregister. 
Hvis der er en fodboldskoletræner gemt i dig så læs mere her.

Markedsføring
DBU, DBU A/S og disses samarbejdspartnere forbeholder sig ret til at anvende fotos med motiver af autentiske eller opstillede situationer med alle deltagere på DBU's aktiviteter i markedsføringsmæssig sammenhæng uden betaling.
Luk